Η συμπεριφορά των Βασίλη Τοροσίδη και Βαγγέλη Μπαλόκα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο, έφερε και τιμωρίες.

Τα δύο στελέχη των ερυθρόλευκων τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και 15νθήμερη απαγόρεση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ.

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες. Τέλος, επιβάλλει στον Ε. ΜΠΑΛΟΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες

– 11Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ_Β ΤΟΡΟΣΙΔΗ_Ε ΜΠΑΛΟΚΑ

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ (6ΗΣ) και ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ – Η. ΛΑΖΑΡΟΥ (11ΗΣ) αναβλήθηκαν», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr