Ο Λέο Ζαμπά δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (12/11), με τη συγκεκριμένη είδηση να φέρνει ποικίλα σχόλια από φίλους του ΠΑΟΚ στα social media. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπήκε στη διαδικασία της απάντησης μέσω δικό του σχολίου σε «ασπρόμαυρη» οπαδική σελίδα.

Εκεί αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ξανά στη δράση. Τέλος, έτσειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του «δικεφάλου», λέγοντας ότι θα δώσει τα πάντα για να γίνει ξανά ο πάικτης που αγάπησαν.

Πιο αναλυτικά ο Λέο Ζαμπά έγραψε:

«Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική που δέχομαι, γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Από τη μία μέρα είσαι ο καλύτερος και από την άλλη είσαι ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε όμως πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και 2 εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστηση μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και από την αρχή του καλοκαιριο προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω τη ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στη δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω από όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Πηγή: newsbeast.gr