Σε θάνατο καταδικάστηκε ένας άντρας στην Κίνα για τη σεξουαλική επίθεση στην 4χρονη εγγονή του γείτονά της, την οποία είχε απαγάγει προηγουμένως από το σπίτι της.

Ο 54χρονος Λιου καταδικάστηκε για τον βιασμό σήμερα από δικαστήριο στη βορειοανατολική Κίνα, για τις φριχτές του πράξεις τον περασμένο Αύγουστο.

Το μικρό κορίτσι, γνωστό με το ψευδώνυμο Γιαν Γιαν, δίνει ακόμη μάχη για τη ζωή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς υπέστη σοβαρές μολύνσεις και τραύαματα, δήλωσε ο πατέρας της.

Η φριχτή υπόθεση σόκαρε την Κίνα. Η οικογένειά της είχε δηλώσει την εξαφάνιση στην τοπική αστυνομία το βράδυ της 29ης Αυγούστου. Όπως είχαν πει στις Αρχές, πριν από την εξαφάνιση της μικρής, ο γείτονάς τους Λιου είχε περάσει από το σπίτι για να ζητήσει ένα ποτό.

Το επόμενο πρωί ο Λιου έφερε τη Γιαν Γιαν πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια ανακάλυψε με τρόμο ότι το παιδί είχε μελανιές και κηλίδες αίματος στο παντελόνι της. «Έφερε το παιδί μου το επόμενο πρωί. Σκέφτηκα: αυτό είναι κακό, έχει βλάψει το παιδί», δήλωσε η γιαγιά σε δημοσιογράφους.

Ο άντρας συνελήφθη την ίδια ημέρα, ενώ το κορίτσι είχε υποστεί σοβαρές μολύνσεις και μπήκε εσπευσμένα στην εντατική μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξέταση. «Οι γιατροί μου είπαν ότι το παιδί ήταν σχεδόν αναίσθητο και είχε σοβαρές μολύνσεις», είχε πει τότε ο πατέρας της.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους την περασμένη Τρίτη, οι γονείς είπαν ότι το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και πως δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον άντρα σε θάνατο την Τετάρτη. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ο Λιου ομολόγησε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στο 4χρονο κορίτσι σε ένα χαντάκι κοντά σε μια οικοδομή αφού την είχε απαγάγει από την οικογένειά της.

Πηγή: newsbeast.gr