Να πουλήσει κατσίκια για… ψυχοθεραπεία αποφάσισε ένας κτηνοτρόφος από τον Βόλο και η αγγελία του έγινε αμέσως viral. «Το να έρθεις σε επαφή με το ζωικό βασίλειο είναι η θεματική ωρίμανση του ανθρώπου» τονίζει ο ίδιος.

Ο κτηνοτρόφος από τον Βόλο, Βασίλης Χαλκιάς μίλησε το πρωί της Μεγάλη Τρίτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 αναφέροντας χαρακτηριστικά «όταν κάποιος έχει οικόσιτο, αποτελεί μια πνευματική ένδειξη ότι είναι κάποιος ανεβασμένος στην εξέλιξή του».

Ο άνδρας από τον Βόλο όπως εξηγεί διαθέτει τα κατσίκια του είτε σε μικρή ηλικία, μαζί με το απαραίτητο μπιμπερό, στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ είτε μεγαλύτερο στην τιμή των 50 ευρώ. «Μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχει χώρος για το ζώο» σημειώνει.

«Διατίθενται κατσικάκια της οικογενείας για υιοθέτηση – γνωριμία έχος, στο πλαίσιο αρεσκείας, ελεύθερης επιλογής ψυχοθεραπείας. Συγκατοικούμε με τις συνοδοιπόρες αυτές αδελφές ψυχές…» επισημαίνει στην αγγελία και δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του.

Πηγή: newsbeast.gr