Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή (27/2) στο γήπεδο Αθικίων της Κορίνθου, καθώς όπως αναφέρει η σελίδα της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος, άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής ομάδας: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικίων με τα αρχικά Σ.Ι του … πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον … οπαδός των Αθικίων. Στο 27 λεπτό (β ημίχρονο) έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγραφεί.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικιων με τα αρχικά Σ.Ι του παναγιωτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικιων.Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) εγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερου στον επόπτη ( υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος ” ξεχάστηκε ” στο φυλλο αγώνα να αναγραφει. Μέλος της διοίκησης των Αθικιων παρακολουθησε το δευτερο ημιχρονο πανω απο τον παγκο των Αθικιων και πεταγε μπουκάλια νερου εντός γηπέδου. Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε ” διαφορετικοί ” .

Posted by ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 on Sunday, February 27, 2022

Πηγή: newsbeast.gr