Πόσο πολύ μπορεί να εξοργιστεί κάποιος αν τελειώσουν οι μπριζόλες στο μπουφέ ενός εστιατορίου; Πάρα πολύ είναι η απάντηση. Και η απόδειξη είναι τα όσα συνέβησαν σε εστιατόριο στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ, με τους θαμώνες να σπάνε τα πάντα μόλις συνειδητοποίησαν ότι στον μπουφέ δεν είχε μείνει ούτε μία μπριζόλα.

Το χάος με τους δεκάδες ανθρώπους να πιάνονται ακόμα και στα χέρια, να εκσφενδονίζουν καρέκλες και τραπέζια καταγράφηκε σε βίντεο.

Στα συγκλονιστικά πλάνα από τις συμπλοκές της Παρασκευής δείχνουν έναν όχλο θαμώνων να εκτοξεύουν καρέκλες – συμπεριλαμβανομένων και βρεφικών καθισμάτων – και να ανταλλάσσουν γροθιές ενώ άλλοι στο πλήθος αγωνίζονται για να βρεθούν σε ασφαλές σημείο.

Golden Corral 1465 Street Road BensalemReposting cause this never shoulda been taken down. I say tear it down and put up something new. This place just charges people to eat roadkill off the turnpike.

Posted by Gaven Lauletta on Sunday, January 30, 2022

Οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο Bensalem διακρίνονται να προσπαθούν μάταια να ηρεμήσουν τους αντιμαχόμενους πελάτες, με ένα παιδί να ακούγεται να κλαίει κάποια στιγμή και το εστιατόριο να διαλύεται

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook από την Gavin Lauretta. «Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στο περιστατικό. Η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας» ανέφερε το κατάστημα.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά μέχρι να φτάσουν στο εστιατόριο οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι είχαν αποχωρήσει. Ευτυχώς δεν καταγράφηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Πηγή: newsbeast.gr