Σε απίστευτες αποκαλύψεις, αναφορικά με τον διάσημο αδελφό του, Πολ Πογκμπά, προχώρησε ο Ματίας, με αναρτήσεις του στα social media. Ο αδελφός του Γάλλου μέσου της Γιουβέντους, παραμένει προφυλακισμένος και κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης του Πολ αλλά αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια.

Ο Ματίας Πογκμπά και ακόμη τέσσερα άτομα, θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε απόπειρες εκβίασης, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρεται να υπέστη από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2022, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αποκαλύψεις του Ματίας Πογκμπά, σε Twitter και Tiktok, προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Ματίας υποστηρίζει ακόμα ότι ο Πολ είχε εκμεταλλευτεί παιδικούς φίλους για να τον βοηθήσουν στην καθημερινότητά του «τους εκμεταλλεύεσαι σαν σκλάβους για χρόνια».

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ματίας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον μάγο Μαραμπού και τη σχέση με τον αδελφό του: «Αυτό το άτομο, ο αδελφός μου, έγινε θιασώτης της μαγείας τα τελευταία χρόνια, οπαδός ενός μάγου, γνωστού ως Μαραμπού Ιμπραχίμ, ονόματι Γκράντε, συγγενή του πρώην παίκτη, Αλού Ντιαρά, ο οποίος τον γνώρισε μέσω του Σερζ Οριέ. Ηταν αυτός ο μάγος στον οποίο αναφερόμουν ως κάποιον που εργάσθηκε για να απομονώσει τον αδελφό μου. Οσο για το τι έκανε ο αδελφός μου, είναι βέβαιο πως εγκληματίες που ενεργούσαν στο όνομά του προκάλεσαν αιματοχυσία. Ο αδελφός μου, σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε ξόρκια στους συμπαίκτες του στο ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν Μπαπέ, είτε από ζήλια είτε για να νικήσει έναν αγώνα».

Στο μακροσκελές μήνυμά του, ο Ματίας, ισχυρίζεται ότι ο Πολ προσπαθούσε να τον εκφοβίσει ή ακόμα και να τον εξαφανίσει: «Ομολογώ, ότι νόμιζα πως σχεδίαζες να με εξαφανίσεις όταν μου έστειλες αυτήν την ομάδα ξενόγλωσσων που με παρακολουθούσαν και με ακολουθούσαν, εκφοβίζοντάς με στο δρόμο, δείχνοντάς μου ότι μπορεί να έχω ένα ατύχημα όταν ήθελαν, την ημέρα που πήγαινα να δω τη μητέρα μας. Εξάλλου, ίσως οι αρχές μπορέσουν να εντοπίσουν αυτά τα άτομα στις κάμερες αφού με ακολούθησαν στο αεροδρόμιο. Τέλος πάντων, είναι παράξενο, ένα λεγόμενο θύμα που αναπτύσσει τραμπούκους εναντίον ανθρώπων χωρίς κανένα μέσο εκφοβισμού»

Πηγή: newsbeast.gr