Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού Β’ είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Παπακωνσταντίνου στον αγώνα με την Καλλιθέα για την Super League 2 και αποχώρησαν στο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν την οργή τους.

Αφορμή ήταν το αυτογκόλ του Ευαγγέλου, το οποίο δεν μέτρησε και έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο ρέφερι του αγώνα περίμενε για 5 λεπτά μήπως και γύριζαν οι παίκτες των Πειραιωτών. Αυτό δεν συνέβη και έτσι στις 16:43 έκλεισε το Φύλλο Αγώνα.

Σύμφωνα με το Gazzetta.gr ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετέβη στο γήπεδο της Καλλιθέας μετά τη διακοπή του αγώνα’ και πήγε προς τα αποδυτήρια, χωρίς να έχει διαρρεύσει τι ειπώθηκε.

Οργή από τον Ολυμπιακό – «Ως εδώ και μη παρέκει»

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του δεν θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ό,τι έχει απομείνει.

Το ζήτημα δεν είναι η «με το έτσι θέλω» αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλλιθέα και μάλιστα σε παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη, που δείχνει και το θράσος τους.

Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι οι αμέτρητες αλλοιώσεις σε παιχνίδια της ομάδας μας και πάντα εναντίον μας, αλλά και σε παιχνίδια άλλων ομάδων, με τους διαιτητές που ορίζουν και ελέγχουν οι διεφθαρμένοι Μάνταλος και Μπένετ. Για τα έργα και τις ημέρες τους στην ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ενημερωθούν οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και από εμάς, με εικόνα από το θλιβερό Πρωτάθλημα της SL2.

Το ζήτημα είναι ότι η γάγγραινα γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάθε Κυριακή απίθανοι τύποι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν αρεστοί στο βρόμικο κύκλωμα που διοικεί δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Όλοι πλέον καλούνται να πάρουν θέση. Με πρώτη την Πολιτεία και τον Υπουργό κ. Αυγενάκη. Θα αφήσουν το ποδόσφαιρο να πνιγεί στο βούρκο που το έριξαν ή επιτέλους θα το πάνε στην επόμενη ημέρα; Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι πραγματικές ομάδες και οι φίλαθλοί τους και οι σοβαροί επενδυτές ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι παραβατικοί και το παρασκήνιο;

Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση. Ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο. Ή θα είναι δίπλα μας να πάμε παρακάτω και να έχει ελπίδα το άθλημα ή θα συντριβούν μαζί με το παραποδόσφαιρο.

ΥΓ.: Φυσικά και οι άνθρωποι της Καλλιθέας, αλλά και άλλων ομάδων, γνωρίζουν καλά ότι και σε αυτούς τα ίδια θα συμβούν στο μέλλον.

Πηγή: newsbeast.gr