Έχουμε μπει πλέον για τα καλά μέσα στο φθινόπωρο και ο καιρός είναι πιο καλός από ποτέ. Λένε ότι ζούμε στη χώρα με τον καλύτερο ήλιο και αυτό είναι αλήθεια ότι αποδεικνύεται καθημερινά όλο το χρόνο. Όποια εποχή και να έχουμε πάντα θα χαιρόμαστε ηλιόλουστες μέρες και θα θέλουμε να τις απογειώσουμε ακόμη περισσότερο με καλή παρέα και όχι μόνο…

Η ηλιοφάνεια μας ανεβάζει τη διάθεση και μας υπενθυμίζει πιο ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές γι’ αυτό κάθε μέρα με ήλιο αποτελεί μια καλή αφορμή για να συγκεντρωθεί η παρέα, να γελάσει και να γευτεί λαχταριστούς μεζέδες συνοδευόμενους φυσικά από το εθνικό μας ποτό, το ούζο!

Το ούζο κυλάει μέσα στο DNA μας και αυτό γιατί το άρωμα και η γεύση του θυμίζουν Ελλάδα. Μία γουλιά του μας φέρνει στη μνήμη εικόνες από θάλασσα, ήλιο και μας χαλαρώνει. Ενώ η γεύση του συνδυάζει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ αλκοόλ και γλυκού. Αυτός είναι και ένας λόγος που ταιριάζει με ότι και αν σερβίρουμε στο τραπέζι, ικανό να απογειώσει το κάθε πιάτο και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλα τους τα συστατικά.

Κάθε μέρα με ήλιο είναι αφορμή να στρώσουμε το τραπέζι στην αυλή ή το μπαλκόνι μας να καλέσουμε τους φίλους μας και να διασκεδάσουμε παρέα δημιουργώντας στιγμές που θα αναπολούμε στο μέλλον.

Φυσικά η επιλογή του ούζου είναι ιδιαίτερα σημαντική για να απογειωθεί η συγκεκριμένη στιγμή και επειδή το ρητό πλέον πάει «Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι», η επιλογή γίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου έρχεται να κορυφώσει τα συναισθήματα μας απογειώνοντας κάθε μέρα που έχει ήλιο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο.

Ένα ποτηράκι ξυπνάει χιλιάδες εικόνες, μυρωδιές και αναμνήσεις από παλιές διακοπές, εξόδους, μεσημεριανές καταστάσεις και άλλες χαρούμενες στιγμές. Και κάθε νέα συνάντηση της παρέας που συνοδεύεται από Πλωμάρι έρχεται να προστεθεί σε αυτό το άλμπουμ αναμνήσεων.

Το Ούζο Πλωμαρίου, συμπληρώνει κάθε ηλιόλουστη μέρα όπως κι αν επιλέξουμε να την απολαύσουμε. Είτε σε κάποιο μαγαζί, είτε κάνοντας πικνίκ, σε κάποια σύντομη εξόρμηση, στην αυλή του σπιτιού, στο μπαλκόνι, σε ένα τραπέζι με φίλους ή την οικογένεια αφού όπου και όποτε έχει ήλιο έχει Πλωμάρι, αλλά και όλες τις εποχές γιατί αν «Αν έχει Πλωμάρι, έχει πάντα ήλιο».

Πηγή: newsbeast.gr