Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε τις προηγούμενες ημέρες η φωτογραφία με τον Απόστολο Γκλέτσο να κρατά ένα γαιούρτι που είχε το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κυκλοφόρησε λίγο μετά τη δημόσια τοποθέτηση του, όπου σχολίασε σε ανάρτηση του Facebook ότι «άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», αναφερόμενος στην περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε τη διαγραφή του Γκλέτσου από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας αυτής της πράξης. Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «στο κόμμα του Πολακισμού, οι Πολάκηδες συνεχίζουν ακάθεκτοι».

Τώρα, ήταν η σειρά του Απόστολου Γκλέτσου να απαντήσει. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis 87,7 τόνισε πώς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει χιούμορ!

«Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα τέλειο τέλειο…. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιος; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει! Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr