Το όνομα ενός δημοσιογράφου έχει βρεθεί στο επίκεντρο καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε για την υπόθεση και τόνισε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον κάλεσε και τον παρακάλεσε να βγει και να ξεκαθαρίσει πως η υπόθεση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με εκείνον.

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

«Ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε “με φωτογραφίζουν”»

«Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε “με φωτογραφίζουν”. Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει “τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ”. Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος» είπε στην συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: newsbeast.gr