Μια Ινδή επιχειρηματίας που αψήφησε τον πατέρα της, προσφέροντας στον υποψήφιο για τον κανονισμένο γάμο της μια δουλειά – αντί για το χέρι της – μοιράζεται την οργισμένη αντίδρασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τρομοκρατημένα κείμενα του πατέρα της κάνουν θραύση στο Twitter, καθώς οι θαυμαστές επαινούν την επιχειρηματία που τα έβαλε με την πατριαρχία.

Κάπως έτσι μοιάζει να σε αποκηρύσσει ο πατέρας σου», σχολίασε η Udita Pal, συνιδρυτής της ψηφιακής τράπεζας Salt με έδρα το Bengaluru, ως λεζάντα μαζί με τα στιγμιότυπα οθόνης της θερμής ανταλλαγής.

Το φιάσκο τέθηκε σε κίνηση αφού ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ζήτησε το βιογραφικό ενός άνδρα που είχε γνωρίσει στην ιστοσελίδα γνωριμιών Jeevansathi.com.

Περιττό να πούμε ότι ο αγαπημένος μπαμπάς δεν ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η κόρη του αντιμετώπισε έναν πιθανό γαμπρό ως υποψήφιο υπάλληλο.

“Ξέρεις τι έκανες”, ξεσπάθωσε ο πατέρας της Pal για την υποτιθέμενη ιερόσυλη πράξη, σύμφωνα με το tweet. «Δεν μπορείς να προσλαμβάνεις ανθρώπους από ιστοσελίδες με γαμπριάτικες αγγελίες». Και συνέχισε: «Τι να πω στον πατέρα του τώρα; Είδα το μήνυμά σας. Του δώσατε τον σύνδεσμο για συνέντευξη και του ζητήσατε βιογραφικό σημείωμα. Απάντησε τρελό κορίτσι».

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της φέρεται να έχει διαγράψει έκτοτε το προφίλ της Jeevansathi.com, προφανώς για να την εμποδίσει να το χρησιμοποιεί για να φλερτάρει με νέες προσλήψεις.

Πηγή: newsbeast.gr