Λουκέτο μπήκε στο «υπουργείο Θεραπείας» που είχαν στήσει αρνητές του κορονοϊού στην Αράχωβα, μετά από παρέμβαση του δημάρχου, Ιωάννη Στάθα.

Η «υπουργός» ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει το αντίδοτο του κορονοϊού, μία είδηση που μεταδίδεται ως έκτακτη από την ιστοσελίδα της επιχείρησης. «Υγρό με υψηλή περιεκτικότητα “αντίδοτο κορονοϊού” στο μπουκάλι. Μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδας μας, παγκόσμιο δίκτυο» αναφέρεται χαρακτηριστικα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, με το ειδικό βαν που κυκλοφορεί στην περιοχή της Αράχωβας χωρίς πινακίδες και με ταμπέλα που αναγράφει «τεστ για αντίδοτο κορονοϊού», ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μελέτες και με ένα ψέκασμα από το αντίδοτό της δημιουργείται ανοσία από τον κορονοϊό. «Είμαστε μέσα στο φορτηγό και κάνουμε τεστ για τον κορονοϊό, πάμε σε διάφορα μέρη και ψεκάζουμε το αντίδοτο στους ανθρώπους και το δοκιμάζουμε» λέει η «υπουργός».

«Υπάρχει ένα συστατικό, όπου σε όλους τους ανθρώπους, στο σώμα είναι ελλιπές. Και όταν το βάλεις πάνω σου περνάει από το δέρμα σου και ενεργοποιεί την μνήμη των κυττάρων. Έτσι, αν στο σώμα σου επιτίθενται τα συμπτώματα, που έχουν περιγράφει σαν κορονοϊός, τότε το σώμα σου ανταποκρίνεται αμέσως» συνεχίζει.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε τι περιέχει μέσα το φιαλίδιο, απέφυγε να απαντήσει γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει τα μυστικά της πατέντας της. «Παρακαλώ κάντε την ίδια ερώτηση στον Μπιλ Γκέιτς και την ΕΥΔΑΠ, τι έχει μέσα στο νερό, τι έχει μέσα στο φαγητό και μέσα στα φάρμακα που μας δίνουν και θα σας απαντήσω και εγώ τι έχει μέσα» είπε.

Επτά υπουργεία θεραπείας σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με την… υπουργό, υπάρχουν άλλα 6 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αθήνα, στην Ικαρία και τη Σάμο.

Διαφορετική άποψη ωστόσο έχει ο δήμαρχος της Αράχωβας, Ιωάννης Στάθας.

«Έχουμε στείλει προς την εισαγγελία, την αστυνομία, το υγειονομικό, την επιθεώρηση εργασίας να κάνουν έλεγχο. Και στην εφορία να κάνουν έλεγχο γι’ αυτό το μαγαζί, γιατί εμείς σαν δήμος δεν έχουμε δώσει καμία άδεια. Χθες εγώ το έστειλα και εγγράφως, το είχα αναφέρει και προφορικά από την Παρασκευή».

«Δεν τους έχουμε πάρει σοβαρά αυτούς. Είναι κάποιοι τύποι γραφικοί», συμπλήρωσε ο δήμαρχος και ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση σφραγίστηκε.

Πηγή: newsbeast.gr