Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται με κορονοϊό σε ΜΕΘ-Covid στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη.

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, βρίσκεται στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, ενώ σήμερα 19/11 το απόγευμα ανέβασε και πυρετό.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τι είπε στους συνεργάτες του πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr