Νέο ανακοινωθέν εξέδωσε η διοίκηση του Ευαγγελισμού για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσεί από κορονοϊό.

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου βαίνει συνεχώς βελτιούμενη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα το πρωί ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πιθανόν να έπαιρνε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε κάποιες εξετάσεις.

Χθες (25.11) η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Αναστασία Κοτανίδου διέψευσε ότι δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο φάρμακο για τον κορονοϊό από την Αμερική.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κοτανίδου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr