Ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ είναι… στον αέρα λόγω του lockdown που επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη ως συνέπεια της έντονης διασποράς του κορονοϊού στην ευρύτερη περιφέρεια. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στη Λίγκα. Αυτή την ώρα, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή αναζητώντας τρόπους για την αποφυγή του σεναρίου αναβολής του αγώνα.

Ο Άρης βρέθηκε σε παρόμοια θέση και πριν από περίπου τρεις εβδομάδες λόγω των εργασιών αποκατάστασης του προβλήματος στον χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης». Τότε, πρώτη επιλογή ήταν το Αλκαζάρ και δεύτερη το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΛ και Βόλου τον υποχρέωσαν να αποταθεί στη λύση των «Ζωσιμάδων» και ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης έγινε στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονται εντός έδρας άρα το σενάριο χρησιμοποίησης του Αλκαζάρ ή των «Ζωσιμάδων» δεν εμπεριέχει καμία πιθανότητα πραγματοποίησης. Εφόσον αποφασιστεί η διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ και αποκλειστεί η περίπτωση του «Κλ. Βικελίδης», τότε μοναδική λύση είναι αυτή του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή και ο Νομός Μαγνησίας είναι στο κόκκινο πλέον κι αυτή η λύση απομακρύνεται από το προσκήνιο.

Πηγή: gazzetta.,gr

Πηγή: newsbeast.gr