Ο Άρης έχασε στο 92ο λεπτό τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό και τώρα κινδυνεύει να χάσει ακόμη και για δύο αγωνιστικές τον Ζερβίνιο, κατά του οποίου άσκησε δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για υβριστικά συμπεριφορά προς τους οπαδούς των πράσινων, με τον παίκτη των κίτρινων να διαψεύδει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο Ιβοριανός εξτρέμ κατηγορείται ότι έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο όμως να αρνείται κάτι τέτοιο. Ο παίκτης του Άρη υποστηρίζει ότι με τη χειρονομία που έκανε έδειξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και ότι δεν άξιζαν τη νίκη οι πράσινοι. Επιθυμεί, μάλιστα, να παραστεί αυτοπροσώπως στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Όπως και να έχει, ο Ζερβίνιο κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, με τη σχετική ανακοίνωση για τη δίωξη να αναφέρει τα εξής…

«Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β΄, 2 περ.α΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πηγή: newsbeast.gr