Η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι δύσκολη και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε αναβολές αγώνων, πλέον, στα ομαδικά αθλήματα. Όπως, δηλαδή, έγινε με αυτόν ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, αφού υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στις τάξεις των κίτρινων, όπου βρέθηκαν άλλοι πέντε θετικοί στον ιό, με συνέπεια τα συνολικά κρούσματα πλέον στην ομάδα να είναι εννιά.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν τους Πειραιώτες τη Δευτέρα (20/12) στο πλαίσιο της Basket League, αλλά ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού αφού υπήρχαν τέσσερα κρούσματα στις τάξεις των κίτρινων. Τα τρία σε παίκτες, ενώ ήταν θετικό και ένα μέλος του επιτελείου.

Τα τέσσερα… μοιάζουν λίγα, όμως, αυτή τη στιγμή, αφού τα νέα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι υπάρχουν πέντε νέα, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι σε νέο έλεγχο που έλαβε χώρα το Σάββατο 18/12, βρέθηκαν ακόμα πέντε θετικά κρούσματα Covid-19 στην ομάδα μας.

Τα κρούσματα αφορούν σε τέσσερις αθλητές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Η ομάδα μας ρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Άρη.

Πηγή: newsbeast.gr