Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια το βράδυ της Τετάρτης 2/2. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του, το έκαναν άνω – κάτω ενώ φεύγοντας φρόντισαν να κλείσουν ξανά την πόρτα ώστε να μην γίνει αντιληπτή γρήγορα η δράση τους.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ 101,3, το πρωί της Πέμπτης, ακούστηκε αναστατωμένος και εξήγησε στους ακροατές τους ακριβώς τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ.

«Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νοιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και στο έχουν διαρρήξει» ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος τόνισε: «Και αυτό το συναίσθημα το νοιώθω από χθες το βράδυ, όταν στην επιστροφή στο σπίτι δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την κλειδαριά και αντιληφθήκαμε μετά από κάποια ώρα ό,τι έχουμε υποστεί διάρρηξη. Η αίσθηση ότι έχουν μπει στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν μαγαρίσει τις ντουλάπες, έχουν πετάξει τα ρούχα σου, είναι φρικώδες. Θα το πάρουμε και αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή θα μου πείτε και έχετε συμφωνώ. Καλή δύναμη σε όλους μας».

Πηγή: newsbeast.gr