Ο Ζερβίνιο αποτέλεσε μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Άρη που προκάλεσαν ενθουσιασμό σε οπαδούς και ΜΜΕ λόγω του βιογραφικού του, αλλά οι εμφανίσεις του από την αρχή της σεζόν είναι απογοητευτικές και γι’ αυτό και δεν πρόκειται να την ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη, αφού είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Ιβοριανός άσος ήταν ένας εξ αυτών που θα έπρεπε να κάνουν τη διαφορά για τους κίτρινους αλλά η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση κάποιες μικρές… εκλάμψεις, δεν κατάφερε ποτέ να δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Στα 35 του χρόνια, όπως φάνηκε, ο Ζερβίνιο δεν είναι ο παίκτης των περασμένων ετών και το γεγονός ότι ο Άλαν Πάρντιου τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (29/12) προκάλεσε συναγερμό, με τις πληροφορίες από Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι η διοίκηση είναι σε συζητήσεις μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του.

Αν αυτό συμβεί άμεσα, τότε ο πρώην παίκτης, μεταξύ άλλων, των Άρσεναλ και Ρόμα θα έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Πηγή: newsbeast.gr