Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου καθώς ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής του και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Όσο όμορφα άρχισε, τόσο άσχημα (φαίνεται ότι) ολοκληρώθηκε η σχέση του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου καθώς ο ποδοσφαιριστής κατήγγειλε τη σύμβασή του με τους Θεσσαλονικείς και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για την ομάδα. Μάλιστα μάζεψε τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και φυσικά δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Κι έτσι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια όπου θα λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από ένα διάστημα (σχεδόν) έξι μηνών όπου ο ποδοσφαιριστής είτε ήταν τραυματίας είτε δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Κι έτσι έπεσε στο κενό η τελευταία απόπειρα η οποία επιχειρήθηκε από τον Χερμάν Μπούργος καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός έδειξε την πρόθεση να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να δημιουργήσει τις συνθήκες ουσιαστικής επιστροφής του παίκτη στην ομάδα, διαπίστωσε όμως ότι η προσπάθειά του ήταν μάταιη.

H τελευταία συμμετοχή του Μήτρογλου

Ο Άρης θεωρεί ότι η συμπεριφορά του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν αντιεπαγγελματική, στέκεται στη φυσική, αγωνιστική και κυρίως στη σωματική κατάστασή του η οποία δεν του επέτρεπε να επιστρέψει στην καθημερινότητα της ομάδας, πέραν των μεγάλων διαστημάτων της απουσίας του λόγω των θεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η τελευταία συμμετοχή του παίκτη σε αγώνα της ομάδας ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν. Τότε τραυματίστηκε και δεν έπαιξε ξανά. Σε όλο αυτό το διάστημα υποβαλλόταν σε θεραπείες για τη θλάση που είχε υποστεί.

Για να φτάσουμε στο τωρινό σημείο, αυτό της καταγγελίας της σύμβασης και φυσικά στην αποχώρησή του από τις δραστηριότητες της ομάδας. Είναι φανερό εντέλει ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr