Ο οδυνηρός αποκλεισμός του Άρη από την Λαμία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άκης Μάντζιος απορρόφησε το πρώτο κύμα αντιδράσεων καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Περίπου 80 οπαδοί του Άρη, αγανακτισμένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας του στο Κύπελλο, περίμεναν στα Μάλγαρα την αποστολή των «κίτρινων» προκειμένου να μιλήσουν στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές και να ζητήσουν εξηγήσεις.

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους υποδέχτηκαν λέγοντας τους: «Ντροπή σας» για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

«Τρία παιχνίδια με την Λαμία και δεν μπορέσατε να βάλετε γκολ. Στην Λαμία! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Πρέπει να ντρέπεστε. Πείτε μας τι φταίει. Μιλήστε! Είστε απλήρωτοι; Αν είστε απλήρωτοι να το πείτε. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», ήταν μερικές από τις κουβέντες άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στη συνέχεια μερίδα φιλάθλων απομόνωσαν τον Άκη Μάντζιο, ζητώντας του να πει τι φταίει και η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το σημείο, με αποκορύφωμα τον καταστροφικό αποκλεισμό από την Λαμία.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr