Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση το βράδυ της Πέμπτης (17/2) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αταλάντα, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει φόβος, όπως έγινε σαφές και από τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το τι θέλει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής για τον αγώνα της Πέμπτης στο Μπέργκαμο…

Για το τι δεν του άρεσε με την ΑΕΚ και θέλει να αλλάξει: «Το 2ο μέρος δεν μου άρεσε με την ΑΕΚ. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε πιο υψηλά επίπεδα έντασης απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης».

Για το Europa League: «Τα πράγματα στο Europa δεν είναι καινούρια για εμάς. Τώρα δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Παίζουμε μετά από 2 μήνες με μεγάλη επιθυμία και όρεξη. Επίσης θα παίζουμε με κόσμο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όμως έχουμε θέληση να επιστρέψουμε στη διοργάνωση. Νιώθουμε την επιθυμία να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για την Αταλάντα: «Μία ομάδα πολύ καλή και γρήγορη στην επίθεση, μια ομάδα που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πάρει εύκολα τη μπάλα. Δύσκολος και δυνατός αντίπαλος».

Για τα άσχημα εντός έδρας αποτελέσματα της Αταλάντα: «Η Αταλάντα έχει εξελιχθεί πολύ σε Ιταλία και Ευρώπη. Δεν μετράει το τι κάνει εντός ή εκτός έδρας. Αυτό που μετράει είναι πως θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τις δύσκολες στιγμές της Αταλάντα. Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την ταυτότητά μας. Να κάνουμε αυτό που θέλουμε και το χρωστάμε στον κόσμο που θα είναι εδώ και στον κόσμο μας».

Για το τι θα ζητούσε για την Πέμπτη: «Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε. Αυτό νιώθουμε και αυτό έχουμε έρθει να κάνουμε».

Πηγή: newsbeast.gr