Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και το αν θα του επιτραπεί ή όχι η είσοδος στην Αυστραλία και η συμμετοχή στο Australia Open παραμένει ανοιχτή, με τις αντιδράσεις των Σέρβων να είναι καθημερινές και με κάθε τρόπο. Ακόμη και με καταγγελία για παράνομη είσοδο του Ράφα Ναδάλ στη χώρα, όπως έκανε ο ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ, Μίλος Νίνκοβιτς.

Οι Σέρβοι έχουν ξεσηκωθεί έπειτα από όλα όσα γίνονται με τον Τζόκοβιτς, ο οποίος τη Δευτέρα θα μάθει αν μπορεί ή όχι να μείνει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί. Έτσι, μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ήρθε και η καταγγελία του Νίνκοβιτς για τον Ναδάλ.

Συγκεκριμένο, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σίδνεϊ έκανε δηλώσεις στην Kurir και ουσιαστικά κατηγόρησε την κυβέρνηση της Αυστραλίας για ευνοϊκή μεταχείριση προς τον Ισπανό τενίστα και για οργανωμένο σχέδιο κατά του Τζόκοβιτς.

«Ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, όμως θυμάμαι ότι ο Ναδάλ ανακοίνωσε πως νόσησε από κορονοϊό στις 20 Δεκεμβρίου και μπήκε στην Αυστραλία στις 30 ή στις 31 Δεκεμβρίου! Δεν είχαν περάσει δύο εβδομάδες και για να μπεις στην Αυστραλία, πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την νόσησή σου, είτε είσαι Αυστραλός, είτε είσαι ξένος. Ουδείς έχει γράψει κάτι γι’ αυτό, κανείς δεν ρωτάει τι συνέβη. Πως έγινε κάτι τέτοιο; Και όμως, όλο αυτό δείχνει ότι ήξεραν από νωρίς τι ήθελαν να κάνουν και γιατί το έκαναν με τον Νόβακ», ήταν τα λόγια του Νίνκοβιτς.

Πηγή: newsbeast.gr