Η γυναίκα που έχει γίνει η «σκιά» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και στέκεται πλάι του σε όλη την διάρκεια της δίκης, στην οποία κατέθεσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς δολοφόνησε την σύζυγο του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και το πώς έπνιξε το σκυλί της, δήλωσε «θαυμάστρια του» και ότι δεν πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια το αποτρόπαιο έγκλημα του.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτρια του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του».

«Δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει – Έχω διαίσθηση»

Επίσης, η συγκεκριμένη γυναίκα δήλωσε ότι φοβάται τα ισόβια για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έχει ομολογήσει το έγκλημα του, ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

«Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr