Καθοριστικό αναμένεται να είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (26/10) για το άμεσο μέλλον της Μπαρτσελόνα, αφού η διοίκηση του Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου ενδέχεται να παραιτηθεί.

Η συνεδρίαση θα έχει ως κύριο θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής εναντίον της νυν διοίκησης, η οποία πρέπει να οδηγήσει σε δημοψήφισμα που θα λάβει χώρα στη 1 ή 2 Νοεμβρίου στο «Καμπ Νου», εφόσον βεβαίως δεν παραιτηθεί άμεσα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα οριστεί επιτροπή που θα διαχειριστεί προσωρινά τον σύλλογο και θα προκηρύξει εκλογές μεταξύ των επόμενων 40 έως 90 ημερών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr, υπενθυμίζεται ότι η τωρινή διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το διήμερο 20-21 Μαρτίου του 2021, με τις δυσκολίες -φυσικά- που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού όσον αφορά την προσέλευση των μελών για να ψηφίσουν.

Εξαιτίας αυτής, άλλωστε, η διοίκηση ζήτησε μέσω επιστολής από την τοπική κυβέρνηση να αναβάλλει το δημοψήφισμα που επιφέρει η πρόταση μομφής, θεωρώντας ότι τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μελών του συλλόγου, πολλοί εκ των οποίων είναι ηλικιωμένοι και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Πηγή: newsbeast.gr