Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί, του Γάλλου αριστερού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι που κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, άρχισε στο Τσέστερ της Αγγλίας και η μία από τις οκτώ γυναίκες που τον κατήγγειλαν προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σόκαραν τον αγγλικό Τύπο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε ότι γνώρισε τον Μεντί τον Οκτώβριο του 2017 σε ένα κλαμπ της Βαρκελώνης, όπου ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε υπογράψει στη Σίτι, ήταν με τον παίκτη της Χάβρης, Ντιακό Φοφανά. Ένα χρόνο μετά, όπως κατέθεσε, αποφάσισε μαζί με τον Φοφανά, με τον οποίο είχε κρατήσει επαφές, να επισκεφθούν τον Μεντί στη βίλα του στο Μάντσεστερ.

Οι τρεις τους, όπως ανέφερε στην κατέθεσή της, βγήκαν για δείπνο και στη συνέχεια πήγαν σε νυχτερινά κλαμπ της πόλης, σε ένα εκ των οποίων ο Μεντί τής είπε ότι θα την απαγάγει. «Μου είπε ότι «όταν ο Ντιακό δεν θα βλέπει, θα σε απαγάγω». Του είπα απλά «όχι» και πήρα τα χέρια του από πάνω μου. Του είπα ότι ήθελα μόνο τον φίλο του, τον Ντιακό. Το κατέστησα σαφές ότι η πρόθεσή μου είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Ντιακό», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το πρωί της επόμενης μέρας.

««Ήμουν στο ντους και ξαφνικά μπήκε στο μπάνιο. Φορούσε μόνο το μποξεράκι του, έπιανε το πέος του και ζητούσε να με δει γυμνή. Προσπάθησα να πιάσω μια πετσέτα κι εκείνος μου έλεγε ότι απλά ήθελε να με δει. Κατάφερα να τυλιχτώ με μια πετσέτα και να πιάσω μερικά εσώρουχα, αλλά μου τα πήρε αμέσως. Δεν ήθελε να φοράω ρούχα. Συνέχισε να με εμποδίζει. Τον απωθούσα αλλά με άρπαζε ξανά.

Αμέσως με έριξε στο κρεβάτι πάνω στα πόδια του πριν επιχειρήσει να με βιάσει και μου έλεγε «μου αρέσει όταν μιλάς γαλλικά. Με φτιάχνει. Μου αρέσει όταν χορεύεις». Του είπα «σταμάτα», όταν μου είπε ότι δεν θα έμπαινε μέσα μου. «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Θέλω απλά να σε νιώσω, δεν θα σου κάνω τίποτα, δεν πρόκειται να το βάλω μέσα σου ή οτιδήποτε». Αμέσως πίεσε το μόριό του στο δικό μου ενώ προσπαθούσα να ξεφύγω και να κρατήσω την πετσέτα μου.

Δεν καταλάβαινα γιατί συνέβαιναν όλα αυτά, για πολλούς λόγους. Είχε ένα τόσο όμορφο κορίτσι μαζί του το προηγούμενο βράδυ. Ήταν υπέροχη. Δεν ήξερα τι συνέβη σε εκείνη. Δεν ήξερα τι ήθελε μαζί μου. Είχα μπερδευτεί», ήταν τα λόγια της γυναίκας, η οποία αμέσως ειδοποίησε μια φίλη της, μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο, για αυτό που είχε συμβεί.

Πηγή: newsbeast.gr