Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρεται εκ νέου στην υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο και αναφέρει πως η Εύα Καϊλή πρόκειται να κατηγορήσει τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση bild.de, στο σπίτι της πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρέθηκε το ποσό των 160.000 ευρώ, ενώ σε βαλίτσα που κρατούσε ο πατέρας της εντοπίστηκαν 600.000 ευρώ.

Έτσι, η γερμανική εφημερίδα επικοινώνησε με νομικούς εμπειρογνώμονες που ανέφεραν ότι η Καϊλή θα κατηγορήσει τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού τους.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης ανέφερε ότι «η Εύα θα δώσει το μήλο τον Αδάμ». «Πολλές χώρες δείχνουν επιείκεια όταν “καρφώνεται” τους συνεργούς σας. Το ξέρει και η Εύα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, παρέθεσε τη δήλωση του ενός εκ των τριών δικηγόρων της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος είπε ότι εκείνη «διατηρεί την αθωότητά της» και πως δεν δέχτηκε δωροδοκία, παρόλου που δεν αρνήθηκε τις πλαστικές σακούλες γεμάτες χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

Σημειώνεται, ότι σε προηγούμενο δημοσίευμα συνέκρινε την Εύα Καϊλή, με τη βιβλική γυναίκα που δημιούργησε ο Θεός και σημείωσε ότι η πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκπροσωπεί τον πειρασμό στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου και πως δάγκωσε το μήλο της διαφθοράς.

Πηγή: newsbeast.gr