Ο Μπομπ Ντίλαν κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο «The Philosophy of Modern Song» τον Νοέμβριο. Το βιβλίο περιέχει τον σχολιασμό του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού σε 66 τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Είναι το πρώτο βιβλίο που δημοσιεύει ο Ντίλαν από τότε που τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Ντίλαν εξήγησε την ασυνήθιστη αφιέρωση στο νέο βιβλίο του, συγκεκριμένα στην αλυσίδα καφέ και ειδών αρτοποιίας Dunkin’ Donuts.

«Eυχαριστώ “όλο το προσωπικό του Dunkin’ Donuts”» αναγράφεται στο βιβλίο. «Επειδή ήταν συμπονετικοί, υποστηρικτικοί και υπερέβαλαν εαυτούς» εξήγησε ο Μπομπ Ντίλαν στη συνέντευξή του στη Wall Street Journal και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 81χρονος μουσικός μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χαρακτήρισε «υπέροχο πράγμα» και τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της COVID-19.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός κατονόμασε κάποιους από τους αγαπημένους του μουσικούς σήμερα, τους rockers Τζούλιαν Καζαμπλάνκας και Τζακ Γουάιτ και τους καλλιτέχνες του hip-hop Wu-Tang Clan και Eminem.

Πηγή: newsbeast.gr