Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα πριν από μερικές ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η σύζυγος του Ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από τον ερχομό του παιδιού τους.

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρβέλα, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς έκανε συνολικά ό,τι του είπε η Ελένη. Το βασικό είναι οι σύζυγοι και οι μανούλες να νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό».

Και εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο ίδιος: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά».

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά είναι όλα καλά. Αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα», συμπλήρωσε η Ελένη Καρβέλα, με τον Κωνσταντίνος Μπογδάνο να λέει: «Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο, το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη».

Πηγή: newsbeast.gr