Αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Λάζλο Μπόλονι, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στη Nova ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τη Λαμία, όπου οι πράσινοι θα κυνηγήσουν την πρώτη φετινή νίκη τους, λέγοντας τα εξής.

Για το αν η ομάδα έχει ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης από τον Βόλο: «Δε θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Για το τι προσπαθεί να αλλάξει στην ομάδα μιας και δεν έχει μαγικό ραβδί: «Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτά που θέλω, η προσπάθειά τους, ο στόχος να ανεβάσουν τον πήχη, τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ.

Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δε θα λυθούν μονομιάς.

Είμαι αισιόδοξος διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεσράρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι μια βελτίωση. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώταρτο σημείο έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα».

Για το τι είδε ότι χρειαζόταν αλλαγή: «Θεωρώ ότι είστε ένας έμπειρος δημοσιογράφος και επιθυμείτε να με σπρώξετε σε κάποιες δηλώσεις οι οποίες δε μπαίνουν καν στα αποδυτήρια, αλλά μένουν στην ψυχή μου. Νομίζω ότι με την ντρίπλα μου λάβατε την απάντηση».

Για την Λαμία που αποτελεί κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω τις δυσκολίες που αναφέρεται, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται».

Για το πώς είναι η κατάσταση του Βιγιαφάνιες: «Είναι ιατρικό το ερώτημά σας, δεν είναι αθλητικό. Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Γιατί πρέπει από τρία χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων και για να συνεχίσει έτσι, κατανοώντσας το συναίσθημα των φιλάθλων, αλλά υπάρχει και μια αλήθεια.

Με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα μερικές όχι και τόσο, αλλά θέλει να προοδεύσει. Όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να είναι 100% των δυνατοτήτων του. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής γιατί αν υποτροπιάσει δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Πηγή: newsbeast.gr