Ο Μπραντ Πιτ πρόκειται να πάρει μέρος σε μια νέα ταινία και συγκεκριμένα να μεταμορφωθεί σε πιλότο της F1, ενώ πρόκειται να λάβει μαθήματα από τον καλύτερο και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Λιούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός θα πάρει μέρος σε μια καινούργια ταινία, που θα υποδυθεί έναν άλλοτε σπουδαίο οδηγό αγώνων ταχύτητας, που θα βγει στη σύνταξη, όμως θα γίνει ο μέντορας ενός πολλά υποσχόμενου πρωτάρη. Όμως, η μοίρα θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως συμπαίκτης του νεαρού σταρ.

Έτσι, ο Λιούις Χάμιλτον εντάχθηκε στην ομάδα παραγωγής, ως σύμβουλος σκηνοθεσίας, προκειμένου να μεταφέρει στους συντελεστές τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα. Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ θα χρειαστεί να γυρίσει μια σκηνή σε ένα μονοθέσιο F1, τρέχοντας με ταχύτητα 200χλμ/ώρα.

«Σε αυτή την ταινία όλα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η F1 είναι προφανώς ένα τεράστιο πρότζεκτ, αλλά ο Μπραντ είναι ο απόλυτα κατάλληλος άνθρωπος για αυτόν τον ρόλο. Ο Λιούις είναι ενθουσιασμένος στη σκέψη μιας νέας εμπειρίας», είπε πηγή από την παραγωγή και συμπλήρωσε: «Όλοι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr