Πριν λίγες μέρες, η δεύτερη σεζόν του Capitani έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη σεζόν της σειράς είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς ακολουθούμε τον Capitani σε νέες περιπέτειες εκτός αστυνομικού σώματος πια, καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τον θάνατο του μεγαλοεμπόρου ναρκωτικών Da Costa που εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν.

Πλέον έχοντας βγει από την φυλακή και φανερά αλλαγμένος στον τρόπο σκέψης του αλλά και το πως αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, αναλαμβάνει δουλειές είτε να εξιχνιάζει δολοφονίες ή να βρίσκει άτομα. Κάπως πρέπει να βγάλει χρήματα και ο μόνος τρόπος είναι να μπλεχτεί και στα παράνομα στέκια της πόλης.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Η 2η season του Capitani, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο είδος σαν αστυνομικό και περιπέτειας, παρά το μυστήριο που είχαμε δει στην πρώτη season. Σεναριακά δεν είναι σε κακό επίπεδο και έχει μέσα το στοιχείο της ανατροπής που παρουσιάστηκε και πολύ όμορφα με την ανάλογη σκηνοθεσία. Αν και περίπου μισάωρα τα επεισόδια έχω την εντύπωση πως η ιστορία μπορούσε να ειπωθεί και σε λιγότερα, καθώς κάποιες σκηνές ή διάλογοι ήταν αδιάφοροι.

Υποκριτικά ο Luc Schiltz ήταν πού καλός και αρκετός για άλλη μία φορά, αλλά η προσθήκη της εντυπωσιακής Edita Malovcic που υποδυόταν την Valentina, ανέβασε τον πήχη λίγο περισσότερο. Βέβαια μην αδικήσω και τους υπόλοιπους όπως η Sophie Mousel ως Elsa, καθώς και ο Philippe Thelen ως Toni, που ήταν ήταν αρκετά καλοί.

Κλείνοντας μπορεί η σειρά Capitani να έχασε το στοιχείου του μυστηρίου, αλλά αν της δώσετε τον χρόνο των δύο-τριών πρώτων επεισοδίων, θα σας ανταμείψει ευχάριστα. Ομολογώ πως ξεκίνησε πολύ αδύναμα αλλά στην πορεία η αγωνία μεγαλώνει και θες να μαθαίνεις την συνέχεια και ας καταλαβαίνεις σε κάποια σημεία που μπορεί να πηγαίνει η ιστορία.

Η σειρά έχει ανανεωθεί και επίσημα για τρίτη season χωρίς περισσότερες πληροφορίες καθώς και αν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Υπολογίζεται πως η προβολή της θα είναι μέσα στο 2023.

Πηγή: newsbeast.gr