Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Club υποστηρίζουν σε στρατηγικό επίπεδο τις δράσεις του οργανισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε εθελοντική βάση. Βάσει του ρόλου τους αυτού, προτείνουν, διατυπώνουν, και εφαρμόζουν τον στρατηγικό σχεδιασμό που σχετίζεται με τον τομέα τους, και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εσωτερικής διακυβέρνησης του οργανισμού, συμβάλλοντας στη συνεχή διαμόρφωση του σκοπού, των αξιών, και των στρατηγικών του. Τέλος, λειτουργούν ως πρεσβευτές του Club, επιδιώκοντας ενεργά την ανάπτυξή του, την οικονομική του ευρωστία, και την ευρύτερη επιτυχία των ενεργειών του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CEO Clubs Greece απαρτίζεται πλέον από τους:

  • Γεωργία Καρτσάνη, Πρόεδρος (Ιδρυτής του CEO Clubs Greece).
  • Αλέξανδρο Αθανασούλα, VP – Member Experience (Πρόεδρος και CEO, Stirixis Group).
  • Χριστίνα Αντωνίου, VP – Charter of Impact (Διευθύνων Σύμβουλος, Daikin Hellas SA).
  • Θάνο Κυριαζή, VP – Charter of Impact (Διευθύνων Σύμβουλος, Miele Hellas SA).
  • Πολυδεύκη Λουκόπουλο, VP – Education and Learning (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Signify Hellas SA).
  • Δημήτρη Μιχόπουλο, VP – Reputation (ex-CEO, MullenLowe Athens).
  • Τάσο Σπανίδη, VP – Innovation (Ιδρυτής και CEO, Generation Y).

Ο Θάνος Κυριαζής, μαζί με τη Χριστίνα Αντωνίου, θα ηγηθούν του επερχόμενου Charter of Impact του Club, το οποίο θα ξεκινήσει επισήμως τον Ιανουάριο 2023 με σκοπό να παρακολουθεί συστηματικά το ευρύτερο κοινωνικό αποτύπωμα του οργανισμού, στοχεύοντας σε μεγιστοποίηση της επίδρασης του Club προς την ουσιαστική βελτίωση του κοινωνικού γίγνεσθαι της χώρας μας.

«Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποτελεί το σημαντικότερο όχημα ανάπτυξης του οργανισμού» αναφέρει η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση των μελών του δεν θα ήταν δυνατή η αλματώδης ανάπτυξη που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Μαζί ονειρευτήκαμε το νέο μας στρατηγικό αφήγημα, μαζί θέσαμε τις βάσεις για τα πρωτοποριακά προγράμματα που συνεχώς υλοποιούμε, και μαζί δημιουργήσαμε το ClubHouse, τη μοναδική αυτή στέγη επιχειρηματικής ηγεσίας στη χώρα μας. Η γενναιοδωρία της υποστήριξής τους και η αφοσίωση με την οποία ενστερνίζονται τον απώτερο σκοπό ύπαρξης και λειτουργίας του Club αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσής προς όλα τα άλλα μέλη και, κυρίως, έμπρακτη υπενθύμιση της συν-δημιουργικής δύναμης που έχουμε όταν λειτουργούμε ως ομάδα».

Σχετικά με το CEO Clubs: 

Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs Int’l, ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως, με πάνω από 15,000 μέλη. Μετά από 13 χρόνια δράσης, το CEO Clubs Greece αναγνωρίζεται πλέον ως το πιο προοδευτικό Club επιτυχημένων CEOs and Επιχειρηματιών στη χώρα μας – μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής – και απαριθμεί 150 μέλη, των οποίων το σύνολο του τζίρου των επιχειρήσεων ανέρχεται στο 4,5% του ΑΕΠ της χώρας. Τον Σεπτέμβριο 2022, οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του επεκτάθηκαν με την ίδρυση του ClubHouse, ενός premium ιδιωτικού χώρου υψηλής αισθητικής, προορισμένο αποκλειστικά για τα μέλη του Club. 

Σκοπός του CEO Clubs Greece είναι η αέναη αναβάθμιση της ζωής των μελών του και η ενίσχυση της επιρροής τους στο υγειές επιχειρείν. Μέσα από σειρά forums και circles που διοργανώνει, το Club καλλιεργεί τη γνώση και την ουσιαστική δικτύωση, προάγοντας την εξωστρέφεια και εμπνέοντας τα μέλη του προς την επανεξέταση, αναθεώρηση, και συν-δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις ομάδες τους, τους οργανισμούς τους, και την κοινωνία γενικότερα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το CEO Clubs Greece να αποτελεί σήμερα τον κύριο πόλο έλξης των ηγετών εκείνων που διαρκώς επιδιώκουν την βελτίωση και την αριστεία μέσω της ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας. 

Πηγή: newsbeast.gr