Ο σύγχρονός άνθρωπος γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η γυμναστική και γι’ αυτό προσπαθεί να την εντάσσει όσο πιο συχνά μπορεί στην καθημερινότητα του. Υπάρχουν στιγμές όμως που ενώ θέλεις να δώσεις το 100%, το σώμα σου δυστυχώς δεν στο επιτρέπει. Ειδικά όσοι ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό το γνωρίζουν αυτό καλά.

Η έντονη άσκηση φθείρει το σώμα μας, ωστόσο οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και μία πιθανή βλάβη μπορεί να μας στοιχίσει προπονήσεις μιας εβδομάδας, ενός μήνα ή ακόμη χειρότερα ένα σημαντικό διαγωνισμό, αγώνα ή και πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό το λόγο η πρόληψη και η αποθεραπεία είναι υψίστης σημασίας! Ευτυχώς σε αυτή την προσπάθεια δεν είσαι μόνος, αφού στο πλευρό σου έχεις το ΝΕΟ προϊόν CH-Alpha Active. Το προϊόν που όλοι οι αθλητές περιμένανε είναι πλέον διαθέσιμο και προσφέρει σημαντική βοήθεια στην πρόληψη βλαβών στους τένοντες και τους συνδέσμους, αλλά κυρίως στην γρήγορη αποθεραπεία και επιστροφή στην άσκηση και τον πρωταθλητισμό.

Το CH-Alpha Active είναι μοναδικό στο είδος του αφού τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου που περιέχει είναι μοναδικά και δεν αντιγράφονται.

Για δυνατούς τένοντες και συνδέσμους

Οι τραυματισμοί των ιστών που επηρεάζουν τους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους, είναι εξαιρετικά συνηθισμένοι σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού. Η GELITA γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του πρωταθλητισμού δημιούργησε ένα προϊόν ειδικά για τους τένοντες και τους συνδέσμους

Πρόκειται για ένα προϊόν σχεδιασμένο για αθλητές υψηλών επιδόσεων αλλά και για όσους αγαπούν τον αθλητισμό. Η λήψη ενός φιαλιδίου CH-Alpha Active την ημέρα μπορεί να προλάβει βλάβες στους τένοντες και τους συνδέσμους καθώς επίσης να συντομεύσει το χρόνο ανάρρωσης.

Δραστικά συστατικά του CH-Alpha Active

Τι είναι αυτό που κάνεις το CH-Alpha Active τόσο δραστικό και αποτελεσματικό; Μια σειρά συστατικών που έχουν επιλεχθεί και αναμειχθεί σε μία φόρμουλα που στοχεύει ακριβώς στις ανάγκες του προβλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το CH-Alpha Active διαθέτει:

  • TENDOFORTE: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου Ι, με μοναδικό αποτύπωμα σε MALDI-MS , μέσου μοριακού βάρους 2,0 kDa. Δρα συνδεόμενο στους υποδοχείς των κυττάρων των συνδέσμων και των τενόντων, επάγοντας την ταχύτερη ανάπλαση των ιστών αλλά και προμηθεύοντας το ειδικό κολλαγόνο που χρειάζεται ο τένοντας για να τραφεί. Μειώνει επίσης την ενεργότητα των μεταλλοπρωτεασών που προκαλούν περαιτέρω βλάβη στους ιστούς του τένοντα. Μοναδικό στο είδος του, αποτέλεσμα πολλών ετών μελέτης από την εταιρία GELITA. Βραβεύτηκε ωςINGREDIENT OF THE YEAR”  στην κατηγορία “SPORTS NUTRITION” το 2020!  
  • FORTIGEL: Ειδικά βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τύπου ΙΙ, μέσου μοριακού βάρους 3,3 kDa, με εξειδικευμένη δράση στην ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Το αποτελεσματικότερο για την ταχεία ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων με πληθώρα μελετών και πάνω από 10 χρόνια σε χρήση στο CH-Alpha & CH-Alpha PLUS
  • CAVACURMIN: Υποστηρίζει την ανάκαμψη με υψηλής βιοδιαθεσιμότητας curcumin που αντιστοιχεί σε 40 φορές καλύτερη δράση από εκχύλισμα κουρκουμίνης. To ειδικό αυτό σύμπλεγμα curcumin-μαλτοδεξτρίνη, είναι πλήρως υδατοδιαλυτό, άγευστο και πλήρως απορροφήσιμο. Υποστηρίζει την δράση του TENDOFORTE στην πρόληψη βλαβών σε τένοντες και συνδέσμους κατα την άσκηση.
  • BIOPERINE: Black Pepper extract: Ειδικό εκχύλισμα με πάνω από 95% piperine. Αυξάνει σημαντικά την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα των συγχορηγούμενων ουσιών. 
  • Vitamin C: Συμβάλλει στη φυσιολογική δημιουργία και στην φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων.
  • Magnesium + Bιταμίνη B6: Συνεισφέρουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό και μειώνουν την κούραση και την κόπωση
  • Zinc: Συνεισφέρει στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό stress.

Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών σε ένα προϊόν αυξάνει σημαντικά την δράση τους. Οδηγεί σε γρήγορη ανάπλαση σε συνδέσμους, τένοντες και χόνδρους, με αποδείξεις και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Για να ενισχύσεις την προπόνηση σου, να προλάβεις τυχόν τραυματισμούς ή για γρήγορη αποθεραπεία εμπιστεύσου το CH-Alpha Active και δες τη διαφορά!

Πηγή: newsbeast.gr