Δεκατρείς ώρες μέσα στο νερό πέρναγε η ηθοποιός Χάλι Μπέιλι για τις ανάγκες του ρόλου της ως πριγκίπισσα Άριελ, στην ταινία της Disney«Η μικρή γοργόνα» (The Little Mermaid), όπως αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Edition. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ, χρησιμοποίησε δεξαμενές νερού και οπτικά εφέ για να δημιουργήσει εκτεταμένες υποβρύχιες σκηνές. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.

«Πίεσα όσο μπορούσα τον εαυτό μου. Και νιώθω ότι το μήνυμα από την [Άριελ] ήταν πως πρέπει να ξέρεις ότι το έχεις πάντα μέσα σου» είπε η Μπέιλι. Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι η ταινία θα δώσει μια πιο σύγχρονη ματιά στην κλασική ιστορία της μικρής γοργόνας. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη δική μου εκδοχή της ταινίας γιατί σίγουρα έχουμε αλλάξει την οπτική τού να θέλει να φύγει από τον ωκεανό για ένα αγόρι», είπε ο Μπέιλι. «Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό της, τον σκοπό της, την ελευθερία της, τη ζωή της και το τι θέλει», πρόσθεσε.

«Ως γυναίκες είμαστε καταπληκτικές, είμαστε ανεξάρτητες, είμαστε μοντέρνες, είμαστε τα πάντα. Και χαίρομαι που η Disney αγγίζει μερικά από αυτά τα θέματα» τόνισε η Μπέιλι.

Πηγή: newsbeast.gr