Ο Χαλκ Χόγκαν αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα με την πλάτη του και ο Κερτ Ανγκλ αναφέρει πως πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να νιώσει τίποτα από τη μέση και κάτω.

Σύμφωνα με τη sun.com, ο Ανγκλ που είναι καλός φίλος του Χόγκαν, είπε πως «του κόπηκαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του. Δεν μπορεί να νιώσει καλά τα πόδια του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα».

Εντούτοις, εκπρόσωπος του Χόγκαν απέρριψε τον ισχυρισμό του Ανγκλ, επιμένοντας ότι ο Χόγκαν «είναι καλά και δεν έχει παραλύσει» μετά από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη. Τόνισε δε πως μπορεί να σταθεί χωρίς μπαστούνι.

Σημειώνεται, ότι ο θρυλικός παλαιστής έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 χειρουργεία για να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν στην πολύχρονη καριέρα του. Μάλιστα, έχει ύψος 2,01 μ. και έχει χάσει 8 εκατοστά λόγω των επεμβάσεων.

Πηγή: newsbeast.gr