Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Χαλκίδας έπειτα από περιστατικά απόπειρας απάτης όπου επιτήδειοι προσποιούνται πως είναι ο αντιδήμαρχος της πόλης προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από πολίτες, αλλά και επιχειρηματίες της Εύβοιας.

Μάλιστα, είναι τέτοια η ανησυχία μήπως υπάρξουν θύματα από αυτή την… κομπίνα ώστε ο δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή των πολιτών για περιστατικά απόπειρας απάτης.

«Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή για περιστατικά απόπειρας απάτης. Τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί περιστατικά απόπειρας απάτης, κατά τα οποία κάποιοι κακόβουλοι, προσποιούμενοι τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Νέας Αρτάκης Χαράλαμπο Κώσταρο και χρησιμοποιώντας ψευδώς τα προσωπικά του στοιχεία, προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες, με κύριο σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή των πολιτών και των επιχειρηματιών, ώστε να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που έχουν ως στόχο της εξαπάτησή τους. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να επικοινωνούν αποκλειστικά με την Οικονομική Υπηρεσία, απ’ όπου διεκπεραιώνονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου».

Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή για περιστατικά απόπειρας απάτης.Τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί…

Posted by Δήμος Χαλκιδέων on Monday, January 30, 2023

Πηγή: newsbeast.gr