«Καμπανάκι κινδύνου» κρούουν οι πολίτες για την κατάσταση στις παιδικές χαρές στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με δημοσιεύμα του evima.gr λιγότερο από ένα μήνα μάλιστα αφότου παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο κολώνας σε παιδική χαρά, καταγγελίες πολιτών, συνοδεία σχετικών φωτογραφιών στα social media, επισημαίνουν πως η παιδική χαρά στην περιοχή του Δέλτα αποτελεί στην πραγματικότητα έναν τόπο, επικίνδυνο για να επισκέπτονται παιδιά, καθώς κολώνα στην οποία βρίσκονται καλώδια απλώς είναι τυλιγμένη με ταινία.

Παράλληλα, ο φωτισμός εδώ και 5 μέρες δεν λειτουργεί.

Τέλος, τα χορτάρια έχουν να κοπούν εδώ και μήνες, όπως επισημαίνει πολίτης που σχολιάζει χαρακτηριστικά «τα σχόλια δικά σας…»

Όπως έχει επισημανθεί στο παρελθόν οι παιδικές χαρές δέχονται συχνά βανδαλισμούς από παρέες νεαρών, γεγονός που αποδεικνύεται, πως από την κολώνα την οποία ακούμπησε το παιδί στην άλλη παιδική χαρά, τον προηγούμενο μήνα είχε αφαιρεθεί το καπάκι.

Την ίδια ώρα οι πολίτες ζητούν να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την αποκατάσταση τον ζημιών που προκύπτουν έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Να θυμίσουμε πως ζωή μικρού παιδιού κινδύνεψε στην παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων στη Χαλκίδα, όταν το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο κολώνας που ήταν στον χώρο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το παιδάκι μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου παραμονής εκεί.

Πηγή: newsbeast.gr