Από την Παρασκευή 18/11 έχει να δώσει ίχνη ζωής μία 30χρονη, που εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός της Χαλκιδικής. Όπως αναφέρει στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος οι διασώστες ενημερώθηκαν από την οικογένειά της, που βρίσκεται στην Πάτρα.

«Σήμερα το απόγευμα (20/11) ειδοποιηθήκαμε από την οικογένεια. Θα ξεκινήσουμε τις έρευνες από το τελευταίο σημείο που την είδαν. Από το χωριό των Βασιλικών. Δεν αποκλείουμε τίποτα, ούτε τη Θεσσαλονίκη, ούτε τη Χαλκιδική», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Ράμμο η νεαρή γυναίκα, που φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλης στην περιοχή Γαλαρινός στη Χαλκιδική, έφυγε χωρίς χρήματα και ταυτότητα, μόνο με το κινητό της όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Δεν φέρεται να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωσή του ΟΦΚΑΘ

«Ενημερώνουμε ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών έχουμε αναλάβει την υπόθεση.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε από τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο».

Πηγή: newsbeast.gr