Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο μετρό του Κορυδαλλού όταν άνδρας έπεσε στις γραμμές. Ο συναγερμός που σήμανε στις Αρχές έληξε αργά το απόγευμα με τον άνδρα να μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενεργοποιήσει Missing Alert ενώ, σήμερα με νεότερη ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «ανησυχητικό τέλος» στην εύρεσή του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο ο άνδρας ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς  έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε οτι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

Στην ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνεται ακόμη, σχετικά: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε οτι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν οτι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του. Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους.

Πηγή: newsbeast.gr