Χαμός έχει γίνει στο TikTok με δύο νοσοκόμους-διασώστες οι οποίοι βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν υπό τους ήχους του «Da Ya Think I’m Sexy» του Rod Stewart στο ασθενοφόρο τους. Πλήθος τα σχόλια μετά το viral video καθώς η χώρα τους αντιμετωπίζει μία ραγδαία άνοδο θανάτων και κρουσμάτων λόγω κορονοϊού.

Ο Chris Pullar, από το West Sussex, και ένας συνάδελφος του στο NHS καταγράφουν να γυρίζουν τους γοφούς τους αλά μακαρένα στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου τους στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύριο προβολές.

Το στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε στις 15 Δεκεμβρίου, δείχνει το ζευγάρι με τις στολές να χορεύει χορού με το πασίγνωστο τραγούδι, ενώ τα χέρια τους είναι τοποθετημένα πίσω από το κεφάλι τους.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας το 2020 ο Pullar εργάστηκε από την T9 Ambulance Service Limited ως οδηγός αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης μέσω του Ομίλου Υπηρεσιών Υγείας και Μεταφορών (HATS) – και εξακολουθούσε να γυρίζει βίντεο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πλήθος τα αρνητικά σχόλια στο TikTok

Ο πρώην πυροσβέστης, ο οποίος ακούει στο όνομα χρήστη @landrovermedic, έγραψε sth λεζάντα στο βίντεο «Γιατί όχι ε;»- αλλά όσοι το είδαν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι, αφού είπαν ότι κοροϊδεύουν το σύστημα υγείας στη Βρετανία το οποίο δοκιμάζεται σφοδρά εδώ και δύο χρόνια.

Ένας θεατής που δεν εντυπωσιάστηκε είπε: «Αν δεν κάνατε αυτό το βίντεο, η γιαγιά μου θα ήταν ακόμα ζωντανή».

Ένας άλλος είπε: «Δεν θα έπρεπε να σώζεις ζωές;»

Ένας ακόμη πρόσθεσε: «Και ισχυρίζονται ότι είναι καταπονημένοι και εξουθενωμένοι».

Η σελίδα του Chris στο TikTok έχει 184.000 ακόλουθους και δημοσιεύει τακτικά βίντεο χρησιμοποιώντας το hashtag #emt – ή τεχνικός έκτακτης ανάγκης.

Πολλοί χρήστες ένιωσαν αναστάτωση από τα ποσταρίσματα του διασώστη ενώάλλοι τους επαίνεσαν γιατί «διασκέδασαν» και έδειχναν την «ανθρώπινη πλευρά τους».

Ένας είπε: «Χαίρομαι που σας βλέπω να διασκεδάζετε στη δουλειά παιδιά».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μακάρι όλοι οι νοσηλευτές να μοιάζουν με αυτούς τους δύο!»

Πηγή: newsbeast.gr