Από τις 4 Νοεμβρίου στο Θέατρο 104 θα κυριαρχήσει το χάος αλλά και η… τάξη αφού αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος. Στη νέα θεατρική παράσταση η νέα γενιά θα ταυτιστεί. Μια γενιά που είχε περίπου τα πάντα και τα έχασε σχεδόν όλα. Που δεν σταματά να ονειρεύεται, να ελπίζει, να σπάει πλάκα, αλλά και να γκρεμίζει ότι έχτισε αφού πλέον δε φοβάται να χάσει.

Μια γενιά που τα έχει ζήσει όλα ή και όχι…

Στο νέο θεατρικό «Χάος και Τάξη (Ένας Φαύλος Κύκλος) η Φαίη και η Ελπίδα φίλες από πάντα. Δύο νέοι άνθρωποι στην Αθήνα του 2022.Και περίπου όπως όλοι οι άνθρωποι στην Αθήνα του 2022 έχουν σχέδια, φόβους, όνειρα ματαιωμένα, όνειρα που παραμένουν όνειρα, χιούμορ, μεγάλα μυστικά, μικρά μυστικά, αυτοσαρκασμό, αναζητήσεις και έντονη ανάγκη για εκτόνωση. Μια αναγκαστική συγκατοίκηση τις φέρνει ακόμη πιο κοντά και πυροδοτεί συγκρούσεις, ενδοσκόπηση και οριακές συμπεριφορές.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της παράστασης, Γιώργος Τριανταφύλλου μίλησε στο Newsbeast και εξήγησε γιατί πρέπει να την παρακολουθήσει κάποιος.

«Μέσα από την σύντομη συγκατοίκηση των δύο κεντρικών ηρωίδων της ιστορίας παρακολουθούμε τους σύγχρονους προβληματισμούς που μαστίζουν τι νεότερες γενιές. Άνθρωποι που βιώνουν δυσκολίες αλλά έχουν την δυνατότητα την ίδια στιγμή να πάρουν μια ασφαλή απόσταση από αυτά που τους απασχολούν και να αντιμετωπίσουν την ζωή με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Άνθρωποι που ενώ παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά την επόμενη στιγμή δεν διστάζουν να τον αποδομήσουν μπροστά στο κοινό που παρακολουθεί σαν το τρίτο μάτι στην ιστορία. Οι ηρωίδες του έργου χτίζουν γκρεμίζοντας, σπάνε πλάκα και στο τέλος τα σπάνε γενικώς. Κι αυτό δημιουργεί την ταύτιση» ανέφερε ο Γιώργος Τριανταφύλλου.

Οι συντελεστές της παράστασης

Στη θεατρική παράσταση «Χάος και Τάξη (Ένας φαύλος κύκλος) πρωταγωνιστούν: Ελένη Θεοδοσοπούλου, Φανή Κουλούρη. Φιλική συμμετοχή έχει η Νέλλη Μποφίλιου. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Το κείμενο φέρει την υπογραφή των Γιώργου Τριανταφύλλου και της Μαρίας – Στέλλας Γκότση. Η πρωτότυπη Μουσική είναι του Θέμη Καραμουρατίδη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχουν την επιμέλεια του Γιώργου Τριανταφύλλου. Την κίνηση επιμελείται η Ζωή Σωτηροπούλου. Τον σχεδιασμό των φωτισμών έχει αναλάβει η Στέβη Κουτσοθανάση και τις φωτογραφίες η Νιρέτα Γκόνου. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία – Στέλλα Γκότση, ενώ την κατασκευή σκηνικού έχουν αναλάβει οι Αλέκος Mπουρέλιας και Χρήστος Μπουρέλιας. Τα video έχουν την υπογραφή του Χρήστου Γκίνη και η δραματουργική επεξεργασία του Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Πηγή: newsbeast.gr