Η 20χρονη Cherry αμφισβητεί τα πρότυπα των φύλων και έτσι πλέον δεν ξυρίζεται όπως συνηθίζει να κάνει η πλειοψηφία των γυναικών. Πόσω μάλλον τώρα που η εμφάνισή της τής δίνει εισόδημα 20.000 δολαρίων (περίπου 20.000 ευρώ) το μήνα.

Πήρε αυτή την απόφαση από ένα μάθημα κοινωνιολογίας που παρακολουθούσε στο κολέγιο. «Μαθαίναμε για τις κοινωνικές νόρμες των φύλων και πώς συγκεκριμένες δραστηριότητες και χαρακτηριστικά μαθαίνονται μέσω της κοινωνικοποίησης με την πάροδο του χρόνου. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το πώς μεγαλώνοντας η οικογένειά μου μού έλεγε πάντα να ξυρίζομαι, όπως και οι συμμαθητές μου, κάτι που έκανα για χρόνια» λέει στη New York Post.

Και με αυτή τη σκέψη στο μυαλό ετοιμαζόταν ένα βράδυ για ένα ραντεβού όταν της καρφώθηκε η ιδέα ότι το αγόρι που θα συναντούσε δεν θα αναγκαζόταν να κάνει το ίδιο τελετουργικό με εκείνη πριν τη ρομαντική έξοδό τους. «Γι’ αυτό δεν ξυρίστηκα. Δεν θα μετανιώσω ποτέ αυτή την απόφαση» υποστηρίζει.

Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει ένα λογαριασμό στο OnlyFans και να πουλάει φωτογραφίες της με αξύριστες μασχάλες. Τώρα η «Cherry the Mistress» όπως είναι το ψευδώνυμό της κερδίζει 20.000 δολάρια το μήνα, ποσό 20 φορές αυξημένο από τον μισθό που κέρδιζε ως barista. Όπως ήταν αναμενόμενο παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έκανε τη συνδρομητική πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου την κύρια απασχόλησή της. «Μου άρεσε πάντα να εκφράζομαι με σέξι τρόπο» λέει στη βρετανική εφημερίδα και προσθέτει ότι δουλεύει 12-14 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα απλά επειδή της αρέσει.

Οι αντιδράσεις

H εμφάνισή της έχει γίνει συχνά αφορμή για bullying, ενώ υπάρχουν και αυτοί που στηρίζουν τις απόψεις της για τα αντρικά και γυναικεία πρότυπα.

«Με εκφόβιζαν για τη μεγάλη μου κοιλιά, αλλά τώρα βγάζω 12.000 δολάρια το μήνα τρώγοντας στην κάμερα. Συχνά μου λένε πόσο πολύ τους αρέσει που δεν ξυρίζομαι και πόσο το σώμα μου είναι φυσικά καμπυλωτό και τριχωτό, κάτι που δεν βλέπουν πολύ συχνά» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι ζητούν να δουν τον «τεράστιο θάμνο και τις τριχωτές μασχάλες» της.

«Μου λένε επίσης ότι είμαι θεά, η γυναίκα των ονείρων τους και αυτό σίγουρα με κάνει να νιώθω τόσο ξεχωριστή», συνέχισε. «Καθημερινά, μου λένε πόσο πολύ αγαπούν το ερωτικό μου περιεχόμενο και ακούγοντάς το αυτό πραγματικά πιστεύω ότι αξίζουν τον κόπο οι μέρες που πήζω στη δουλειά» λέει.
Καθημερινή η 20χρονη ενημερώνει όλα τα social media που έχει, τραβάει φωτογραφίες και βίντεο για τους συνδρομητές του OnlyFans αλλά και για τους πελάτες που πληρώνουν για premium περιεχόμενο. Συχνά επίσης πουλά χρησιμοποιημένα προσωπικά της αντικείμενα, όπως τα εσώρουχά της.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κατακεραυνώνουν την εμφάνισή της. «Συνήθως δέχομαι σχόλια μίσους από άνδρες, και περιστασιακά από κάποιες γυναίκες, που με αποκαλούν αηδιαστική, καθόλου θηλυκή, και κάποιες άνδρα επειδή έχω τρίχες στο σώμα. Μου έχουν επίσης πει να ξυριστώ και ότι θα είμαι για πάντα μόνη και θα πεθάνω μόνη – κάτι που είναι αστείο γιατί βγαίνω με τον σύντροφό μου εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει.

Τα σχόλια από τους haters είχαν αρχικά αντίκτυπο στην ψυχική υγεία της Cherry, τώρα όμως αρνείται να μπλέξει με τα trolls. «Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής με τον εαυτό μου», είπε και απέδωσε τα εύσημα στους θαυμαστές της που τη βοήθησαν να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές της. «Με κάνουν να αισθάνομαι τόσο σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση για αυτό που είμαι» καταλήγει.

Πηγή: newsbeast.gr