Έναν χρόνο μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων χαρακτήρισε το 2021 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου στο υπουργείο.

Γράφει ο υπουργός:

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα άτομα με αναπηρία, οι ευάλωτοι συμπολίτες μας είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται οι βασικές πτυχές του έργου μας. Έχουμε, άλλωστε, υποχρέωση όλοι όσοι έχουμε δημόσια θέση να κάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον απολογισμό του έργου μας και οι πολίτες κρίνουν τελικά. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πάντοτε στην πολιτική με αποτέλεσμα. Αυτό επεδίωξα ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το 2021. Έτσι θα συνεχίσουμε και το 2022. Όχι με λόγια, με έργα. Με κοινωνική πολιτική στην πράξη».

Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ένας χρόνος μεγάλης προσπάθειας και μεταρρυθμίσεων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα άτομα με αναπηρία, οι ευάλωτοι συμπολίτες μας είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται οι βασικές πτυχές του έργου μας. Έχουμε, άλλωστε, υποχρέωση όλοι όσοι έχουμε δημόσια θέση να κάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον απολογισμό του έργου μας και οι πολίτες κρίνουν τελικά. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πάντοτε στην πολιτική με αποτέλεσμα. Αυτό επεδίωξα ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το 2021. Έτσι θα συνεχίσουμε και το 2022. Όχι με λόγια, με έργα. Με κοινωνική πολιτική στην πράξη!

Posted by Kostis Hatzidakis on Thursday, January 6, 2022

Πηγή: newsbeast.gr