Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ και το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο, έπειτα από την απόφαση της ΠΑΕ. Απόφαση που βασίζεται στο γεγονός ότι δεν θέλει να κάνει διαχωρισμό των οπαδών ή τυχαία επιλογή ανάμεσα στους 16.043 κατόχους διαρκείας, παραμένοντας σταθερή στις απόψεις που εξέφρασε θεσμικά, διαφωνώντας εξαρχής με την απόφαση της κυβέρνησης για παρουσία το πολύ μέχρι 1.000 φιλάθλων σε κάθε αγώνα.

Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά για την ΑΕΚ έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον το να δείξει εμπράκτως τη διαφωνία της με την απόφαση της κυβέρνησης, κρατώντας παράλληλα ίση στάση απέναντι στους οπαδούς της που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Η σχετική ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».

Πηγή: newsbeast.gr