Οι τρεις μέχρι στιγμής καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετωπίζει ο Chris Noth, ο τηλεοπτικός Mr. Big του Sex And The City, φαίνεται ότι δεν θα έχουν αντίκτυπο μόνο στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το «Page Six» μια ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, σχολίασε ότι «η Tara Wilson (σσ. η σύζυγός τους), είναι αναστατωμένη και ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή. Απλά θέλει να προστατεύσει τα παιδιά τους (σσ. τους Orion, 13 ετών, και Keats, 18 μηνών). Αυτή είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά της».

Η Tara Wilson δεν φορά εδώ και μέρες τη βέρα της

Πρόσφατα μάλιστα η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες όπου η 42χρονη σύζυγος του ηθοποιού δεν φορούσε τη γαμήλια βέρα και το δαχτυλίδι αρραβώνων τους, τα οποία φορούσε έως και δύο εβδομάδες πριν, στην πρεμιέρα του «And Just Like That…».

Ο Noth απολύθηκε από το καστ της τηλεοπτικής σειράς «The Equalizer» του CBS μετά και την 3η καταγγελία, ενώ αποσύρθηκε και το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησε, σε συνέχεια της τελευταίας σκηνής του σαν «Mr Big».

Ο Chris Noth και η σύζυγός του Tara Wilson

H τοποθέτηση των συμπρωταγωνιστριών του στο Sex And The City

Με μία δήλωσή τους τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis πήραν θέση για τις σοβαρότατες καταγγελίες κατά του πρωταγωνιστή και πρώην συνάδελφου και συνεργάτη τους.

Οι τρεις ηθοποιοί που τις γνωρίσαμε από τους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte, δήλωσαν βαθιά λυπημένες για όσα ακούγονται και εξέφρασαν τη στήριξή τους στα θύματα: «Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό», έγραψαν.

Πηγή: newsbeast.gr