Μία ακόμα σπουδαία διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Greek Hospitality Awards 2022, έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Πιο συγκεκριμένα, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κατέκτησε το 7ο Χρυσό Βραβείο στα “Greek Hospitality Awards”, ανανεώνοντας για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της «Καλύτερης Σχολής Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (“Best Hotel Education Provider”) στην Ελλάδα, μετά τις βραβεύσεις το 2016, το 2017, το 2018, το 2019, το 2020 και το 2021. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί τη 10η συνολικά της Σχολής Τουρισμού για την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει. Ειδικότερα, η διάκριση στα “Greek Hospitality Awards 2022” αφορά:

  • στην παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια, Οxford Brookes University και Queen Margaret University, όπως επίσης και τον όμιλο της Ecole hôtelière de Lausanne.
  • στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Σχολής Τουρισμού, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων.
  • στο σύστημα εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης μέσω των εξειδικευμένων Tourism Career Days και πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε ο Dean της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, ενώ στην Τελετή Bράβευσης παρευρέθηκε και η κα. Πηγή Μαντζουράτου, Υπεύθυνη Δικτύου Πρακτικής Άσκησης και Ανάπτυξης, Year Tutor (Athens Campus), (BA) International Hospitality and Tourism Management.

Σημειώνεται ότι η Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας όπως του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, της Υφυπουργού Τουρισμού, κας Σοφίας Ζαχαράκη, της Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κας Άντζελας Γκερέκου, του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννη Τσακίρη, του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Γεώργιου Καραγιάννη κ.α. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, διαθέτει μία από τις πιο δραστήριες Σχολές Τουρισμού, η οποία εξοπλίζει σταθερά τους φοιτητές με γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον Τουρισμό με τις καλύτερες προϋποθέσεις, 

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη βράβευση της Σχολής Τουρισμού στα “Greek Hospitality Awards 2022″, κάντε κλικ εδώ ή μάθετε περισσότερα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο mitropolitiko.edu.gr.

Πηγή: newsbeast.gr