Η αντίστροφη μέτρηση για το Colourday Festival, την πιο συναρπαστική γιορτή του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ χρωμάτων, που θα είναι πιο διασκεδαστικό από ποτέ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το Mega σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Με σλόγκαν «Love Yourself. Find Your Colour», το Colourday Festival σε προσκαλεί να τραγουδήσεις τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης, να συμμετέχεις στις ομαδικές ρίψεις χρώματος, να συναντήσεις από κοντά τους πιο γνωστούς influencers και special guests-έκπληξη, και να μοιραστείς αξέχαστες στιγμές με παλιούς και νέους φίλους.

Τον εκρηκτικό μουσικό ρυθμό στο Colourday Festival θα δώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο headliner της φετινής διοργάνωσης, ο οποίος έχει ετοιμάσει για το φεστιβάλ χρωμάτων αποκλειστικές dance διασκευές των μεγάλων επιτυχιών του.

Επίσης, στο lineup συμμετέχουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Josephine, FY, Anastasia, Kings, Konnie Μεταξά, Νatasha Kay και DJ Αντώνης Δημητριάδης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν 15 ακόμα κορυφαία ονόματα από κάθε μουσικό είδος.

Το καλοκαίρι του 2022 θα είναι γεμάτο με τα χρώματα του Colourday Festival.

Περισσότερες πληροφορίες για το Colour Day Festival θα βρείτε στο colourdayfestival.com.

Πηγή: newsbeast.gr