Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο και την κόρη της, που θέλει να τη δει να μεγαλώνει, η δημοσιογράφος, Αντιγόνη Ανδρεάκη. Η δημοσιογράφος η οποία το φετινό καλοκαίρι αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει και την εικόνα που θέλει να θυμάται η κόρη της.

«Σε αυτές τις μάχες δεν δίνονται ραντεβού, οπότε όταν καλείσαι να τη δώσεις και όταν στο στοίχημα είναι η ίδια σου η ζωή, προφανώς διαλέγεις και την ημέρα των γενεθλίων σου να χειρουργηθείς» είπε αρχικά η Αντιγόνη Ανδρεάκη μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξύπνησα από την επέμβαση μέσα στο χειρουργείο, θυμάμαι είδα τον γιατρό μου να κρατάει μια τούρτα και να μου τραγουδάνε. Θα είναι τα γενέθλια που δεν θα ξεχάσω ποτέ» ανέφερε συγκινημένη η 47χρονη δημοσιογράφος.

«Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται. Πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόσκαιρη μεταμόρφωση» εξομολογήθηκε.

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την κόρη της η οποία βρίσκεται δίπλα της διαρκώς σε όλο αυτόν τον αγώνα: «Μεγαλώνοντας, αν θέλω να θυμάται κάτι απ΄ όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ, δεν έφυγε. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της όρθια, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα, θέλω αν τη δω να μεγαλώνει, να φεύγει για σπουδές και να μου στέλνει καρτ ποστάλ από τα ταξίδια της».

Πηγή: newsbeast.gr